BioMenu Pudră de ceai matcha bio 60 g
Spre deosebire de produsele de larg consum, consumul de ceai Matcha nu are un efect negativ asupra tensiunii arteriale din cauza arderii crescute a caloriilor care apare atunci când se bea ceai verde de înaltă calitate. Un clasic cu un gust unic, ușor amar.
Aduce aromele și armonia ceremoniilor japoneze ale ceaiului matcha în casele noastre:
- antioxidant;
- Poate crește vigilența și nivelul de energie;
- Poate scădea tensiunea arterială;
- Poate sprijini imersiunea meditativă;
- Îți poate crește încrederea;
- efect diuretic;
- Poate sprijini metabolismul grăsimilor, arderea caloriilor și controlul greutății;
Pudra de ceai BioMenü BIO Matcha este obținută din cele mai fine frunze de ceai ale arbustului Camellia sinensis, folosind un proces special de cultivare.
Proprietățile benefice ale ceaiului Matcha:
- metabolismul normal al fierului
- menținerea pielii normale
- menținerea membranelor mucoase normale
- metabolismul normal al fierului
- metabolismul normal generator de energie
- protecția celulelor împotriva stresului oxidativ
- menținerea vederii normale
- reducerea oboselii și oboselii
- funcționarea normală a sistemului imunitar
- funcția musculară normală
- procesul de specializare celulară
- menținerea tensiunii arteriale normale
- coagulare normală a sângelui
- funcția cognitivă normală
- menținerea oaselor normale
- formarea globulelor roșii și a hemoglobinei
- funcționarea normală a membranelor celulare
- transportul normal de oxigen în organism
- funcționarea normală a vaselor de sânge
- procesul de diviziune celulară
- funcționarea normală a oaselor
- dezvoltarea cognitivă normală a copiilor
- funcția normală a cartilajului
- funcția psihologică normală
- funcționarea normală a gingiilor
- funcționarea normală a sistemului nervos
- funcționarea normală a pielii
- menținerea membranelor mucoase normale
- funcționarea normală a dinților
- menținerea globulelor roșii normale
Produsul nostru pulbere BioMenü BIO MATCHA TEA – Clasic Grad – conține pudră de ceai verde, care a fost folosită în ceremoniile tradiționale ale ceaiului japonez de aproape un mileniu. Pulberea este făcută din frunzele de ceai de Camellia sinensis. Cei mai buni muguri de ceai sunt culeși și uscati pentru a crea o pulbere fină măcinată. Are un gust unic, caracteristic amar. Matcha poate fi folosit atât ca ingredient alimentar, cât și ca aliment natural.
Spre deosebire de ceaiurile din frunze vrac, zațul de matcha se dizolvă complet în apă, astfel încât să vă puteți bucura la maximum de gustul său deosebit și de beneficiile pentru sănătate.
Nu conține aditivi și nu provoacă alergii.
Conține: cofeină, L-teanină, epigalocatechină fiere
Informații nutriționale (100 g):
Energie 1320 kJ/315 kcal
Grasimi 2,5 g
– din care acid gras saturat este de 0,7 g
– acid gras mononesaturat 0,3 g
– din care acizi grași polinesaturați 1,4 g
Carbohidrați 33 g
– din care zahăr este 6,7 g
Fibre 34,8 g
Proteine 22,8 g
Sare 0,0 g
Vitamina A 2460 μg
Vitamina K 2300 μg
Vitamina C (acid ascorbic) 298 mg
Vitamina B2 (Riboflavină) 0,1 mg
Vitamina B9 (Acid folic) 260 μg
Potasiu 1190 mg
Fier 7 mg
Compoziţie Ceai verde matcha 100% organic (camellia sinensis) – categoria clasica
Doza recomandata:
O porție = 5 g
Amesteca 1 portie cu putina apa fiarta pana se face cocoloase, apoi adauga restul de apa si amesteca pana devine spuma. Asezonați după gust.
Depozitare: bine închis, într-un loc uscat, răcoros, ferit de lumină, la îndemâna copiilor