fbpx
, ,

Concentrat de kombucha cu extract de echinacea purpurea și vitamina C (500 ml)

44.00 lei

Jakab Kombucha concentrat cu ananas, macese, papaya, extract de Echinacea purpurea si vitamina C

Din 500 ml de concentrat se pot prepara 20 de pahare de kombucha

Consumul de Kombucha a devenit popular datorită efectelor sale asupra corpului uman.

Conform experienței utilizatorului, are multe efecte de susținere a sănătății, așa că tot mai multe grupuri de cercetare îi acordă multă atenție.

De ce bei kombucha?

Kombucha este un ceai fermentat care a fost consumat de mii de ani.

Consumul său regulat nu numai că are efectul benefic al ceaiului obișnuit asupra sănătății noastre, dar ne susține și sistemul digestiv ca probiotic datorită microorganismelor și ingredientelor active care trăiesc în el.

Kombucha conține, de asemenea, enzime și antioxidanți.

Iată cele mai importante beneficii pentru sănătate ale kombucha, susținute de dovezi științifice:

Kombucha este un depozit de probiotice

Toată lumea știe deja că Kombucha provine fie din China, fie din Japonia. De fapt, de oriunde am moștenit-o, suntem foarte recunoscători pentru ea și pentru experiența acumulată de-a lungul a mii de ani, care este acceptată încet-încet de lumea științifică. Greenwalt și colegii săi au descris în 2000 că, pe baza măsurătorilor lor, cultura de ciuperci produce acizi organici (de exemplu: acid acetic, acid oxalic, acid gluconic, acid glucuronic, acid lactic dextrogiro (L+), acid citric, acid fosforic, acid malic. ), enzime (de exemplu: protează, amilază, catalază, lipază), precum și lipide, acizi grași, steroli, monozaharide, dizaharide, alcool etilic, vitamine (de exemplu: grupa C, B, vitamina D)

Conform experienței, acizii organici contribuie la funcționarea normală și la refacerea florei intestinale și a sistemului imunitar, iar enzimele promovează o bună funcționare metabolică.

Echinacea purpurea și vitamina C contribuie la funcționarea sistemului natural de apărare al organismului și la un sistem imunitar sănătos.

Volum net: 500 ml

500 ml 4 5 litri Raport de diluție: 1:8 4,5 l de băutură kombucha pot fi făcute din 500 ml de concentrat

Ingrediente: concentrat de kombucha (apa, zahar, ceai negru, ciuperca kombucha), glicerina vegetala, suc de ananas 100%, carne de maces, aroma de ananas, acid L-ascorbic, frunza verde de papaya, extract de Echinacea pupurea

Conținut de alcool: max. 1,5%

Instructiuni de utilizare: 3 linguri (25 ml) de concentrat diluate cu 2 dl de lichid se pot consuma de 1-3 ori pe zi. Raport de diluare: 1:8

Dupa deschidere se poate consuma la frigider 15 zile!

Posibilitatea de fibre, sedimentare și formare de gaze în concentrat este un proces natural. Gustul și mirosul se pot schimba, aceasta este o caracteristică a activității de viață continuă.

În timpul fermentației, kombucha prelucrează zahărul și ceaiul, din care creează substanțe utile din punct de vedere fiziologic.

More about this source textSource text required for additional translation information