fbpx

DR Herz Ulei de Jojoba 100% presat la rece 50ML- UZ COSMETIC

Una dintre proprietățile bune ale uleiului este că este dificil de rancidificat, de aceea este preferat pentru utilizare ca o componentă a uleiurilor cosmetice, de îngrijire a pielii și a masajului. De asemenea, este folosit ca diluant în parfumurile naturale.

Availability:

Disponibil pentru precomandă

36.00 lei

Disponibil pentru precomandă

Una dintre proprietățile bune ale uleiului este că este dificil de rancidificat, de aceea este preferat pentru utilizare ca o componentă a uleiurilor cosmetice, de îngrijire a pielii și a masajului. De asemenea, este folosit ca diluant în parfumurile naturale.

Este absorbit rapid în piele și are un efect de hidratare bun. Recomandat pentru toate tipurile de piele.

Poate fi folosit și ca ulei de bază.

În plus, uleiul de jojoba poate fi folosit pentru a îndepărta machiajul, fardul de ruj, rujul și fondul de ten.

Pentru a face un ulei de loțiune corporală: să aruncăm câteva picături de lămâie, 5-10 picături de lavandă, 5 picături de ulei de arbore de ceai în 100 ml ulei de jojoba și să îl folosim pe tot corpul nostru, pielea noastră va obține un parfum proaspăt și plăcut.

Pentru îngrijirea varicelor obosite: se amestecă 10 picături de grapefruit, 5 picături de lavandă, 2 picături de ulei esențial de lămâie în 50 ml ulei de jojoba și se aplică pe suprafața dorită.

SKU: DR012 Categorie: