fbpx
-5%
,

Huminiqum Sirop – 250ml

HUMINIQUM sirop este un supliment alimentar care conține acid fulvic, acid humic, Vitamină C, minerale și lapte de ciulin. Îmbunătățește sistemul imunitar, stimulează randamentul mental, detoxifiază organismul și asigură aportul de minerale.

Availability:

10 în stoc (poate fi pre-comandat)

81.00 lei 85.00 lei

10 în stoc (poate fi pre-comandat)

HUMINIQUM sirop este un supliment alimentar care conține acid fulvic, acid humic, Vitamină C, minerale și lapte de ciulin. Îmbunătățește sistemul imunitar, stimulează randamentul mental, detoxifiază organismul și asigură aportul de minerale.

Suplimentul alimentar HUMINIQUM conține microelementele organice necesare, în cantități echilibrate natural, bio-disponibile și în forme fulvate care ajută la: aportul de minerale esențiale, îmbunătățește starea de bine, îmbunătățirea sistemului imunitar, stimulează activitatea antivirală, pentru detoxifierea organismului, pentru recuperarea rapida după boli, îmbunătățește nivelul antioxidanților, pentru armonia mentală.

ANTIOXIDANT, INACTIVEAZĂ RADICALII LIBERI – Efecte excepționale în inactivarea radicalilor liberi care pot cauza condițiile de îmbolnăvire, cum ar fi cancer, îmbătrânire prematură, disfuncții endoteliale, apariția ridurilor;

STIMULEAZĂ ACTIVITATEA ENZIMATICĂ – Enzimele și vitaminele sunt surse de vitalitate. Ele transformă nutrienții și moleculele de construcție biochimică în energie. Substanțele humice stimulează activitatea enzimelor și vitaminelor. Sensibilitatea biologică a vitaminelor și enzimelor crește atunci când li se alătura și acidul fulvic.

EFECT ANTIVIRAL Efectul antiviral al substanțelor humice a fost folosit în medicina umană de mai mult timp, deoarece acestea se numără printre cei mai eficace agenți antivirali ai naturii.

CREȘTEREA PERMEABILITĂȚII PEREȚILOR CELULARI – Substanțele humice transportă mineralele prin membranele celulare. Chiar și prin acele membrane care sunt închise din cauza conținutului mare de Potasiu (K) .

CHELATII ORGANICI FORMEAZĂ MOLECULE – Acizii humici transformă elementele anorganice (minerale și micronutrienti) în molecule organice permițându-le astfel să intre celule. În mod excepțional, ele formează cu ușurință legături interschimbabile cu mineralele biologice în timp ce formează limite intact puternice cu metalele grele toxice.Metalele grele sunt eliminate din organism de acizii humici.

ARMONIZEAZĂ ȘI OPTIMIZEAZĂ ABSORBȚIA NUTRIENȚILOR – Asigură absorbția optimă a mineralelor prin inhibarea absorbției celor care sunt în supradoză, dar în același timp sprijină absorbția unui nivel scăzut de minerale.

LEAGĂ ȘI INACTIVEAZĂ TOXINELE – Structura fizico-chimică a substanței humice permite formarea interacțiunii chimice cu o varietate de produse chimice. Astfel, acestea pot elimina mai multe tipuri de toxine din organism. (Literatura de specialitate mentionează peste 170 de molecule străine diferite în sângele unei persoane.)

ACIDIFIEREA ORGANISMULUI – Așa-numitele obiceiuri și reguli nutriționale „moderne” care contribuie la acidifierea corpului uman (consumul de pâine albÄă, cărnuri industrializate, dulciuri, zahăƒr alb, cafea, alcool, brânzeturi moi, etc. ) pot duce la apariția unei varietăți de boli, cum ar fi artrită reumatoidăƒ, astmul, obezitate, osteoporozăƒ, căderea păƒrului, etc . Substanțele humice neutralizează grupările acide depozitate în țesuturi și apoi extrag depozitele biologice. Rezumând, acidifierea scade nivelul de micronutrienti disponibili.

Huminiqum nu contine aditivi cum ar fi indulcitori, stabilizatori, coloranti sau conservanti. Daca gustul original nu este placut se poate administra intr-un lichid acceptabil sau preferat.

• Doza necesara poate fi amestecata intr-o ceasca de apa calda sau rece. Gustul poate fi imbunatatit prin adaugarea unor picaturi de zeama de lamaie sau ulei de lamaie.

• Se poate obtine o bautura gustoasa daca doza se amesteca intr-o cafea din cereale inducita cu miere sau zahar din trestie de zahar sau lapte praf dulce.

• Poate fi preparat prin amestecarea in lapte sau cacao, iaurt sau suc de fructe sau apa minerala.

• Efectul siropului poate fi stimulat daca mixam doza in 0,5 – 1 dl de apa si adaugam suc proaspat de lamaie si putina sare.

• Se consuma dimineata, cu 15-20 minute inainte de micul dejun.

Condiții de păstrare:

• După deschidere, păstrați sticla în ambalajul de carton original.

• Nu se păstrează în condiții de refrigerare /  răcire!

• A nu se păstra în apropierea surselor de radiații electromagnetice: TV, PC, aparatură electrocasnică, telefon mobil,  etc.

• După mai multe deschideri, siropul poate lua forma unui gel lichid. Acesta este un efect natural. Pentru o dozare corespunzătoare se adaugă puțină apă și se agită bine.