fbpx
, ,

Kombucha – Ciuperca zeilor

Efecte: are un efect bun asupra persoanelor cu diabet, în special în ceea ce privește funcția hepatică și renală

Availability:

1 în stoc (poate fi pre-comandat)

80.00 lei

1 în stoc (poate fi pre-comandat)

Hrana vie, care menţine echilibrul organismului nostru.
Ciuperca – ceaiul de Kombucha este un străvechi remediu popular. În China ceaiul Kombucha este considerat “licoarea nemuririi”. Poate nu din întâmplare, deoarece, consumarea ceaiului reprezintă un leac vindecător pentru nenumărate boli şi probleme de sănătate. În realitate nu cunoaştem locul lui de origine, dar este sigur, că folosirea lui ca medicament are tradiţii milenare în Orientul îndepărtat. Primele documente scrise sunt cunoscute în China din 221. i.e.n. unde a fost supranumit “ceaiul ceresc” sau chiar “licoarea vieţii vesnice”. Ceaiul Kombucha contine acid glicoronic, unul dintre cei mai eficienţi detoxifianti naturali.
Este un excelent diuretic în cazul edemelor. Stimulează funcţia glandelor endocrine. Consumul lui indelungat prelungeşte durata de viaţă. Stabilizează tensiunea arterială la valori normale, asigură un somn linistitor şi o bună dispoziţie permanentă , previne stresul. Actioneaza ca un antibiotic natural, ameliorează inflamaţiile, ajută la fluidificarea sputei şi la potolirea tusei astmatice. Scade nivelul colesterolului din sânge, reda elasticitatea arterelor, scade intensitatea durerilor articulare. Ajută la detoxifierea sângelui, are un efect benefic asupra rinichilor, a ficatului şi a funcţiei vezicii biliare. Are efect benefic şi în cazul tulburărilor de metabolism, arterriosclerozei precoce, a oboselii fizice, capacităţii de concentrare şi chiar în cazul tulburărilor de dinamică sexuală la bărbaţi.
Azi trăim “renascentismul” produselor naturale şi a medicinii naturiste. Remedii străvechi câştigă din ce în ce mai mult teren şi interesul general faţă de ele creşte din ce în ce mai mult.
Unul dintre aceste medicamente străvechi, care in acelasi timp este si aliment , este şi ceaiul obţinut prin fermentaţie din ciuperca Kombucha.