WTN COLAGEN VEGAN 30 portie
2 în stoc (poate fi pre-comandat)
147.00 lei
2 în stoc (poate fi pre-comandat)
Profil de aminoacizi 98,8% identic cu colagenul bovin
De ce ar trebui să fie aleși aminoacizii WTN care formează colagen chiar și pentru non-vegani?
Să vedem care pot fi pericolele colagenului animal!
Este destul de cunoscut faptul că, pentru a maximiza eficiența economică a creșterii animalelor pe scară largă, se folosesc nenumărate antibiotice și diverși hormoni care stimulează creșterea. Acestea sunt, de asemenea, amestecate în formule, deoarece scopul este ca animalele să crească la cea mai mare greutate posibilă în cel mai scurt timp posibil. La oameni, după consumul de carne a acestor animale, în multe cazuri există un exces semnificativ de estrogen, de obicei în detrimentul progesteronului. Și acest exces de estrogen poate fi în spatele multor probleme ginecologice și hormonale.
Acești hormoni pot fi incluși și în colagenul destinat consumului uman?
În procesul tehnologic de producere a colagenului, temperatura maximă de producție este de aproximativ 130 de grade Celsius, care este precedată de un tratament ușor alcalin și acid, dar acest lucru nu este semnificativ. Într-o serie de experimente în Canada, ei au investigat și au descoperit că estrogenii și produșii lor de descompunere nu s-au descompus complet nici după prăjire în ulei încins la 160-180 de grade Celsius timp de două ore, doar cca. in 20 %. Temperatura de descompunere a acestor substante (estrogeni si produsele lor de descompunere) este in medie intre 270 si 350 de grade Celsius.
În general, se poate concluziona că colagenul este foarte, foarte probabil să fie contaminat cu diverși hormoni și cu produsele lor de descompunere. Această contaminare poate pătrunde în corpul uman prin consumul de colagen ca supliment alimentar și poate cauza probleme grave acolo. În special cei care se luptă deja cu probleme hormonale ar trebui să acorde atenție acestui lucru.
Suplimentele alimentare de colagen disponibile în prezent sunt făcute din carne de vită, porc, pește și cartilaj de pui. Contaminarea cu metale grele este, de asemenea, probabilă pentru colagenul produs din pește.
Poate un colagen să fie „vegan”?
Este bine cunoscut faptul că colagenul este întotdeauna de origine animală. Cu toate acestea, profilul de aminoacizi al colagenului din carne de vită poate fi cartografiat cu ajutorul aminoacizilor produși prin fermentație, astfel încât acesta poate fi consumat și de vegani.
Există multe produse numite colagen vegan disponibile pe piață, care conțin doar câteva tipuri de aminoacizi, și cele în concentrații foarte mici, deci nu pot oferi un efect semnificativ.
Produsul WTN Collagen-Building Aminoacids conține 17 din cei 18 aminoacizi găsiți în colagenul de vită. Deoarece profilul de aminoacizi este foarte asemănător cu colagenul din carne de vită, este, de asemenea, foarte asemănător ca efect. Și principalul avantaj este că nu conține hormoni și produșii lor de descompunere!
Colagen de vită, în special I. și III. Ne furnizează colagen de tip 1, care joacă un rol în construcția pielii, a oaselor, a țesuturilor conjunctive și a tendoanelor.
Cum este diferit produsul WTN Collagen?
- profil de aminoacizi similar cu colagenul bovin (asemănare 98,8%)
- forme de aminoacizi care sunt ușor de utilizat de către organism
- lipsit de hormoni și de produșii lor de descompunere
- contine aminoacizii in concentratia potrivita
- sub formă de pulbere ușor solubilă în apă
- aroma de mandarina
Este necesar să înlocuiți separat colagenul sau aminoacizii care formează colagenul?
Practic, organismul produce singur colagen. Pentru aceasta trebuie să fie disponibile diferite substanțe (de exemplu, aminoacizi: fără glicină și prolină nu există colagen, vitamina C, polizaharide etc.), altfel acest proces nu va funcționa.
Cu toate acestea, odată cu înaintarea în vârstă, organismul este capabil să sintetizeze din ce în ce mai puțin colagen, iar alți factori au, de asemenea, un efect negativ asupra producției de colagen. Astfel de ex. expunerea excesivă la soare, fumatul, consumul excesiv de alcool, somnul puțin sau odihnitor, lipsa exercițiilor fizice etc. WTN Aminoacizi care formează colagen
Ingrediente: L-glicina, acid L-glutamic, L-prolina, L-hidroxiprolina, L-arginina, L-alanina, acid L-aspartic, maltodextrina, L-lizina, aroma naturala de mandarina, L-serina, L-leucina, L-valină, L-fenilalanină, mio-inozitol, L-treonină, L-izoleucină, L-histidină, L-metionină, L-tirozină, gumă arabică, acid citric.
Utilizarea recomandată a aminoacizilor WTN care formează colagen:
Cantitate recomandată: o linguriță plină (6 g) de pulbere pe zi, amestecată într-un lichid pe bază de apă. Pulberea trebuie lăsată în apă pentru o perioadă scurtă de timp (aprox. 10-15 minute), apoi se poate amesteca fără cocoloașe. Agitați înainte de utilizare!
Avertizare
Consumul unui supliment alimentar nu înlocuiește o dietă echilibrată, variată, mixtă și un stil de viață sănătos.
Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată.
Păstrați produsul la îndemâna copiilor, într-un loc uscat, răcoros și întunecat.
Nu se recomandă consumul în timpul alăptării și al sarcinii.
Copiii nu o pot folosi.
Dacă sunteți alergic sau hipersensibil la orice componentă a produsului, nu utilizați produsul!
Este foarte recomandat să separați aportul de suplimente alimentare de consumul de cafea. Cu cel puțin jumătate de oră înainte de a bea cafea sau după ce ai băut cafeaua min. Este indicat să o luați după 2 ore.
Suplimentele alimentare nu sunt recomandatecu preparate pe baza de lapte!
Dacă luați mai multe suplimente alimentare, consultați-vă cu un specialist cu privire la ordinea în care ar trebui să le luați, pentru ca potențialul efect de anulare dintre ingredientele active să nu predomine.
Utilizarea lui este recomandată ca remediu, dacă medicul curant sau medicul naturist nu a recomandat altfel.