fbpx
,

Babaváró tearendszer

Babaváró tearendszer gyógyhatásai: a szervezet belső megtisztítása a káros anyagoktól, a méhfal megerősítése, a spermiumszám növelése, a nemi hormonok termelését serkentő gyógynövények alkalmazása

Availability:

Engedélyezett utánrendelésre

235.00 lei

Engedélyezett utánrendelésre

Összetevők: csalánlevél tea, diólevél tea, fehér fagyöngy tea, teakeverék a nőnek, teakeverék a férfinak, irrigáló teakeverék, erdei málnalevél tea

Tudnivalók/használati utasítások:

  • 1. A szervezet belső megtisztítása a káros anyagoktól.

A nő és a férfi is igyon meg naponta egy-egy csésze teát egyik nap csalánlevélből, másik nap diólevélből reggel éhgyomorra, amíg a teafüvek el nem fogynak.

A csomagban található teák elkészítési módja (a fagyöngy tea kivételével): 1 csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le. 15 percig hagyja állni, majd szűrje le.

  • 2. A méhfal megerősítése, a spermiumszám növelése.

Az erős méhfal fontos a megtermékenyített pete megtapadásához. Ezért a leendő kismama hat hétig mindennap igyon meg egy csésze fagyöngy teát. A fagyöngy teát 2,5 dl hideg, mészmentes vízben (forralt és visszahűtött víz) 12 órát kell áztatni, majd leszűrés után ízesítés nélkül meginni.

A spermiumszám növelése érdekében ez idő alatt a férfi naponta egy nyers fürjtojás sárgáját, egy pohár barna sört, 300 gramm nyers vagy főtt zellert fogyasszon.

  • 3. A nemi hormonok termelését serkentő gyógynövények alkalmazása (teakeverékek és irrigálás).

Sokszor már az első két lépés eredményt hoz, ha mégsem, így kell folytatni a programot: a férfi/női teakeverékeket mindkét félnek kell inni reggel éhgyomorra egy-egy csészével naponta, amíg a zacskó tea el nem fogy.

Ezenkívül a nőnek minden este irrigálást (hüvelyöblítést) is végeznie kell. Az irrigáló teakeverékből egy púpos evőkanálnyit 3 dl vízzel le kell forrázni, 20 percig lefedve állni hagyni, majd leszűrni. Olyan módon kell irrigálni, hogy a folyadék minél mélyebben hatoljon be a méhszájhoz (pl. fekvő testhelyzetben, feltett lábakkal), a teát a lehető leghosszabb ideig, de legalább 5 percig visszatartva. Az irrigálást a menzesz idején fel kell függeszteni. A program bármikor elkezdhető, és gyógyszeres kezelés mellett is folytatható. Ez idő alatt más gyógyteákat nem szabad fogyasztani.

A pozitív teszt után a vetélés elkerülése érdekében azonnal el kell kezdeni inni az erdei málnalevél teáját 12 héten keresztül, napi egy csészével. A málna a méhizomzat működését szabályozza, ezért szülés előtt 2 héten át is tanácsos inni napi egy csészével.

Cikkszám: BVT Kategóriák: ,