fbpx

Felhasználási feltételek RO

Felhasználási feltételek RO

Stimați clienți,

Vă rugăm să acordați timpul necesar studierii și înțelegerii termenilor și condițiilor descrise în continuare, în vederea unei colaborări de succes.

1. Definiții

Vizitator: orice persoană fizică sau juridică care accesează site-ul cu sau fără intenția de a achiziționa produse.

Produse: bunuri materiale prezentate pe site în scopul comercializării.

2. Utilizarea site-ului

Site-ul este proprietatea exclusivă a Viva Nature and Green S.R.L. Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor și condițiilor enumerate în această secțiune.

Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul site-ului fără notificare prealabilă sau ulterioară și fără alte explicații.

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale omisiuni sau greșeli de dactilografiere sau de redactare privind conținutul site-ului.

3. Comunicarea

Formele de comunicare acceptate: poșta electronică (e-mail), telecomunicații (apel voce).

Datele noastre de contact sunt puse la dispoziție în secțiunea “Contact”.

4. Politica de vânzare

Site-ul este un catalog de produse virtual prin intermediul căreia oferim mai multe informații despre produsele vândute în magazinul nostru.

Conținutul site-ului a fost conceput cu titlu de prezentare, toate informațiile afișate, imaginile și materialele multimedia au rol informativ și nu reprezintă nicio obligație contractuală.

Toate prețurile prezentate sunt exprimate în lei și includ T.V.A.

5. Confidențialitate

Orice informație furnizată de către cumpărător, va rămâne în proprietatea Viva Nature and Green S.R.L. și nu se va divulga către terți fără consimțământul prealabil al cumpărătorului.

6. Forța majoră

Nici una din parți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră.

Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului parților și care nu poate fi evitat.

7. Legea aplicabilă

Relația contractuală dintre Viva Nature and Green S.R.L. și cumpărător este supusă legii române. Eventualele litigii apărute între părți vor fi rezolvate pe cale amiabilă, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din raza sediului Viva Nature and Green S.R.L.